Skolehestene

Frida

Frida f. 1996, er en allsidig kaldblods hoppe. Hun kjører kanefart i tospann sammen med Steinsethsvarten og går i rideskolen. Frida er arbeidsvillig og morsom å ri. Hun byr på et vrinsk hvis du roper på henne og takker ja til oppmerksomhet. Frida er vakker!

Peder

Peder f. 2008, er broren til Jens og også en Oldenburger vallak. Han er snill og veldig fin å ri, og har etterhvert fått god rutine.

Jens

Jens f. 2009, er en flott Oldenburger vallak, som er rolig og trygg. Tidligere kjørehest som kom til Steinseth i 2014, sammen med sin bror, Peder.

Steinsethsvarten

Steinsethsvarten f. 2004, er en flott kaldblods vallak som er glad i jobbe. Han er lett og morsom å ri. Han kjører også kanefart sammen med Frida.

Lucie

Lucie (Grauff`s  Lucie) er av rasen Holsteiner,  f. 2005. Lucie er snill både i stallen og i ridehuset.

Lenda

Lenda (Møllerlenda) er i flott hoppe av rasen Dølahest, f. 2010. Hun skal gå i spann med Steinsethsvarten. Er snill og energisk i ridehallen.

Tordenskiold

Tordenskiold er yngste mann i flokken. Han er av rasen Dølahest, født i 2014. Han kom til Steinseth fra Skåbu. Han er en ordentlig koseklump og kjempesnill. Tordenskiold skal gå i tospann med Lenda og være med på ridetimer.


 

Solliveien 74
1384 Asker

Mob: 906 56 616
Fax: 66 90 11 22

© Steinseth Ridesenter 2017

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk