Skolehestene

Peder

Peder f. 2008, er broren til Jens og også en Oldenburger vallak. Han er snill og veldig fin å ri, og har etterhvert fått god rutine.

Jens

Jens f. 2009, er en flott Oldenburger vallak, som er rolig og trygg. Tidligere kjørehest som kom til Steinseth i 2014, sammen med sin bror, Peder.

Steinsethsvarten

Steinsethsvarten f. 2004, er en flott kaldblods vallak som er glad i jobbe. Han er lett og morsom å ri. Han kjører også kanefart sammen med Lenda.

Lucie

Lucie (Grauff`s  Lucie) er av rasen Holsteiner,  f. 2005. Lucie er snill både i stallen og i ridehuset.

Lenda

Lenda (Møllerlenda) er i flott hoppe av rasen Dølahest, f. 2010. Hun skal gå i spann med Steinsethsvarten. Er snill og energisk i ridehallen.

Tordenskiold

Tordenskiold er yngste mann i flokken. Han er av rasen Dølahest, født i 2014. Han kom til Steinseth fra Skåbu. Han er en ordentlig koseklump og kjempesnill. Tordenskiold skal både være kjørehest  og brukes på ridetimer.


 

Solliveien 74
1384 Asker

Mob: 906 56 616
Fax: 66 90 11 22

© Steinseth Ridesenter 2017

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk