Skolehestene

Sundance

Sundance f. 1999 er en Gelder vallak som kom til Steinseth sammen med sin bror "Tigo" Han er stor og flott med fine steg.

Jens

Jens f. 2009, er en flott Oldenburger vallak, som er rolig og trygg. Tidligere kjørehest som kom til Steinseth i 2014, sammen med sin bror, Peder.

Peder

Peder f. 2008, er broren til Jens og også en Oldenburger vallak. Han er snill og veldig fin å ri selv om han er litt urutinert.

Frida

Frida f. 1996, er en allsidig kaldblods hoppe. Hun kjører kanefart i tospann sammen med Steinsethsvarten og går i rideskolen. Frida er arbeidsvillig og morsom å ri. Hun byr på et vrinsk hvis du roper på henne og takker ja til oppmerksomhet. Frida er vakker!

Steinsethsvarten

Steinsethsvarten f. 2004, er en flott kaldblods vallak som er glad i jobbe. Han er lett og morsom å ri. Han kjører også kanefart sammen med Frida.

Orkan

Orkan f. 2005, er en vakker fullblods vallak, som tidligere har vært veddeløpshest. Han går mye frem og er litt utålmodig, men veldig snill.

Lenda

Lenda (Møllerlenda) er i flott hoppe av rasen Dølahest, f. 2010. Hun skal gå i spann med Steinsethsvarten. Er snill og energisk i ridehallen.

Penny

Penny er eneste ponny på stallen for tiden og sies å være av rasen Miniknabstruper. En hyggelig og erfaren hoppe.

Lucie

Lucie (Grauff`s  Lucie) er av rasen Holsteiner,  f. 2005. Lucie er snill både i stallen og i ridehuset.


 

Juvelen


Juvelen (F Jewel`s Fine Art) er av rasen Belgisk varmblod f. 2005. Hun har fine bevegelser og favoritten til mange av rytterne.

Solliveien 74
1384 Asker

Mob: 906 56 616
Fax: 66 90 11 22

© Steinseth Ridesenter 2017

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk