Ridesenteret / rideskolen

​Steinseth ridesenter ble etablert i 1978

I rideskolen i dag er det et aktivt dressurmiljø. Skolehestene er av forskjellig avstamning og temperament. Ønsker du å gjenoppta eller holde ved like ridningen din, er du velkommen til et voksent, hyggelig og lite ridemiljø. Astrid Fosse Gullbekk er daglig leder og instruktør i rideskolen. I tillegg kan man etter avtale få privattimer med egen hest eller skolehest. Astrid har tidligere konkurrert på høyt nivå med sin hest Mr Winterbottom, som hun hadde utdannet selv. Rideskolen har både utebane og stort isolert ridehus.

Undervisningen i dag foregår i isolert 20 x 60m stor ridehall. Rideskolehestene er av god kvalitet og har et godt temperament. Vi kan tilby hest som passer ditt nivå, enten du ønsker å ta opp ridningen igjen etter en lang pause,eller ønsker mer utfordring. Rideskolen legger stor vekt på trygghet og personlig utvikling. Du får god individuell undervisning da det er maks. 6 elever på timene.


Astrid Fosse Gullbekk har 30 års erfaring i rideundervisning og instruerer selv ved alle timene i rideskolen.


Informasjon om korona-tiltak

Seteinseth ridesenter følger smittevernmyndighetenes anbefalinger. Det innbefatter at sal, hodelag, børster etc. blir vasket mellom hver elev.


Solliveien 74
1384 Asker

Mob: 906 56 616
Fax: 66 90 11 22

© Steinseth Ridesenter 2017

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk