Steinseth Arrangement

Steinseth Arrangement har 23 års erfaring i å lage vellykkede arrangement for firma og private.  Vi kan tilby alt fra selskap med hvite duker og kandelabere til små og store arrangement i villmarksomgivelser.

Kontakt Steinseth for mer informasjon!

Mobil: 480 34 480
E-post: steinseth@steinseth.no


Steinsethstua

Stedet for møter, presentasjoner, lunsjer, bryllupsfeiringer, jubileer og andre arrangementer. Stua egner seg både til den litt røffe servering som til en stilfull oppdekking og en avansert meny.

Peisestuene og bar gir fleksibilitet både som grupperom og til servering etter middagen. I Steinseth-stua kan det dekkes for opptil 50 gjester.Underholdning

Vi er glad i sang og musikk på Steinseth. fordi vi føler dette bygger oppunder den stemningen vi vil skape. Lars Lothe er fast musiker på Steinseth, han har et stort og variert reportoar. Lars har lang erfaring og tilbyr musikk til de fleste lag, fra akustisk intim trubadur med allsang til levende musikk. Han samarbeider med en rekke musikere og artister og kan snekre konsepter i samarbeid med kunden.


Aktiviteter

​Aktivitetene på Steinseth er med på å skape den gode stemningen, for oss er det viktig at de er lagt til rette slik at alle kan og har lyst å være med. Her er det mange typer konkurranse.
Steinseth har egen stall og ridesenter og mange velger kanefart/ hest og vogn som en hyggelig start på sitt arrangement.


Låven

Låven er et trivelig lokale med langbord og trebenker dekket med reinskinn. Lokalet har interiørmessig cowboystil og er godt egnet for ca 40 personer.


Menyforslag

Fra vårt kjøkken serveres mat laget av råvarer som i hovedsak er fra Steinseth Gård. Vi lar naturens spiskammer være med å sette smak.

Stor grillvilt er vår mest populære rett, denne består av elg, hjort, lam, hjemmelagde elgkarbonader, svin, bekkørret, soppsymfoni, grillet mais, viltsaus, bakte-og krydderstekte poteter, tyttebær, assortert salatbord med brød og dressinger.

Som dessert anbefaler vi hjemmelaget karamellpudding. Vi har en variert meny, men tar også bestilling på retter utenom denne.


Omreisende i mat og morro

Passer det bedre for deg å få besøk av oss, kommer vi gjerne med vårt personal og mobile kjøkken.

Vi arrangerer også aktiviteter der det ønskes.


Solliveien 74
1384 Asker

Mob: 906 56 616
Fax: 66 90 11 22

© Steinseth Ridesenter 2017

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk